Le Creuset støbejernsgryde i Coastal Blue med stål knop
En gryde for livet
Slider

STØBEJERN

Le Creuset startede tilbage i 1925 med at lave køkkenudstyr af støbejern i høj kvalitet. Hver enkel støbejernsgryde er unik og bliver produceret og malet i hånden. Dog er der sket meget siden 1925 og grydens udseende har ændret sig til at blive mere funktionel og passe til det moderne køkken. Hver gryden er gennemarbejdet og kvalitetsikret til mindste detalje.

Hvis man køber en støbejernsgryde har man investeret sig i en gryde for livet, der er livstid garanti og gryden kan gå i arv i mange generationer. 

”Gryden er kendt for at kunne fremtrylle velsmagende simreretter, bage verdens bedste brød og for at bringe smagsoplevelserne til gastronomiske højder.” 

Rund Gryde
Fra 549,00 KR
10 farver / 11 størrelser

Oval Gryde
Fra 1.849,00 KR
10 farver / 2 størrelser

GUIDE TIL STØBEJERN

Info grafik omkring støbejern

Støbejern er et anderledes materiale at arbejde med og det kræver noget tilvænding. Selvom det er en stor mundfuld, er det et fantastisk multi og miljø rigtigt værktøj i dit køkken. Så giv ikke op, men kast dig ud i det. 

Slider

LE CREUSET ANBEFALDER

ITALIENSK INSPIRERET GRYDEBRØD

Opskrift over grydebrød, vist som illustration

1. Smuldr gær i en dejskål, drys salt over og tilsæt honning. Hæld vand i, og rør til gør og honning er opløst. Tilsæt melet lidt efter lidt, mens der røres.

2. Rør dejen i mindst 10 min. Brug hellere for lidt med end for meget mel!

3. Læg dejen i en skål, drys lidt mel over og dæk til med film. Sæt skålen i køleskabet og lad dejen hæve i 12 - 15 timer og gerne længere. 

4. Tænd ovnen på 250º C, og lad gryden varme med op. Når ovnen er varm skal gryden stå i yderligere 15 min, til den er rigtig varm.

5. Hæld dejen ned i den varme gryde. Læg låg på gryden og sæt den i ovnen. Bag brødet i 30 min. med låg på. Skru ned til 225º C, tag låget af gryden og drys mel over brødet. 

Bag brødet videre i 20 - 25 min. uden låg. Tag gryden ud af ovnen, vip brødet ud på en bagerist og lad det køle af før det skæres og spisen. 

KONTAKT OS

© 2018 - Digital Content

by michaelabrandt.dk